fbpx

Tags : светски натпревар

Македонката Фросина Ѓоргиева е добитник на Merit награда на светскиот

Македонката Фросина Ѓоргиева е добитник Merit награда на светскиот натпревар Постер на мирот (Peace poster), организиран и спонзориран од Меѓународната Федерација на Лајонс клубови (LCI). Имено, на 35-тиот натпревар, постерот на Ѓоргиева е избран меѓу 120-те најдобри постери во конкуренција на цртежи од околу 600.000 дечиња од повеќе од 60 држави. Таа ќе добие 500 […]