fbpx

Tags : талент

Неколку практични совети за тоа како да го препознаете и

Како го тестирате вашиот талент? Како оценувате дали е уникатен и вреден? Во суштина, сè започнува кога како дете ќе забележите дека правите нешто побрзо, поубаво или подобро од другите. Кога ќе станете тинејџер, вашиот талент почнува да го занбележува и околината – тоа е кога доаѓа потешкиот дел, бидејќи дружењето и уживањето во талентот […]