fbpx

Tags : термин

Спасовски: Во сите градови надвор од Скопје веќе се работи

Денеска, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски за време на реализирањето на проектот Отворен Кабинет во СВР Струмица, беше запрашан за замена на личните документи, односно за можноста граѓаните коишто живеат надвор од Скопје да ги заменат личните документи. Спасовски информираше дека граѓаните од внатрешноста надминаа 80 отсто од замената на личните документи на граѓаните. […]