fbpx

Tags : тим

Костадинов со поклон до земја за својот тим

-2022 ја завршуваме со огромни успеси.Успехот не е само мој туку е комплетно споделен со сите луѓе во општината, најмногу со граѓаните.Но, се е полесно кога го имаш најдобриот тим на светот, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Поклон до земја до сите вас драги луѓе, наредната година нека ни биде уште повеќе успешна, напиша […]