fbpx

Tags : Торонто Берзата

Еуромакс: Објава за влез на нов партнер преку Торонто Берзата

Комерцијална ПР објава На 24 јануари 2023 година, на Торонто Берзата (TSX), Еуромакс Ресоурцес Лтд објави дека успешно се завршени преговорите со новиот инвеститор, НД Групацијата, којшто заедно со Трафигура Групација ја потврдија стратешката определба да продолжат заедно со другите акционери со финансирањето на развојот на мега-инвестицискиот Проект Иловица-Штука. Како дел од трансакцијата, обезбедени се […]