fbpx

Tags : традиција

Струмица и струмичани верни на традицијата, денеска го празнуваат Чист

-Празникот и големиот Велигденски пост не собраа и обединија на градскиот плоштад во заеднички ручек со вкусно бело гравче.На сите коишто постат им посакувам со лесно да го поминат овој најголем пост за христијаните и упатувам неколку пораки бидејќи се наоѓаме во динамично и време на големи предизвици. Фактот што имаме двојни избори само по […]

ГАЛЕНИКА: ФАРМАЦЕВТСКИ ГИГАНТ СО 76 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА – Посветени на

Компанијата Галеника е присутна на пазарот веќе 76 години и се смета за регионален гигант во фармацевтската индустрија. Сигурен бренд заснован на квалитет и традиција, многу добро познат на постарите, но и на помладите генерации, исклучително популарен меѓу сите генерации корисници. Во 2017 година, Галеника стана дел од бразилската NC Групација, која ја вклучува EMS […]