fbpx

Tags : Трајков

Најголем трансфер во историјата на Брера Струмица-Трајков од 1 јули

Се остварува најголемиот трансфер во историјата на АП Брера Струмица – Димитар Трајков од 1 јули ќе биде нов играч на Полисја од Украина. Тој ќе стане нов играч на ФК ,,Полисја“ од Житомир Украинa, откако успешно ги заврши медицинските прегледи во овој град и го потпиша преддоговорот со новиот клуб. Трајков во редовите на […]