fbpx

Tags : трета форумска сесија

Одржана третата форумска сесија од Буџетскиот форум на Општина Струмица

Во големата сала на Домот АРМ се одржа третата форумска сесија од Буџетскиот форум во општина Струмица 2021/2022 година. Евгенија Граматикова, раководител на Одделението за буџетска координација ги презентираше избраните буџетски програми и развојни потпрограми од страна на граѓаните од претходната форумска сесија и тоа: -ЈМ – Паркови и зеленило (ЈМА – Нови зелени површини, […]