fbpx

Tags : Туризам

Објавена листата со сместувачки капацитети каде што може да ги

Доколку сте добитник на ваучер за туризам, сега можете да проверите и каде можете да го искористите. Имено, на страницата domasiedoma.gov.mk е објавена листа со сите сместувачки капацитети во кои можете да го искористите ваучерот. Сместувачките капацитети се поделени на: хотели, физички лица и други објекти. Вие треба само да ја одберете општината за која […]