fbpx

Tags : туризмот

Туризмот – двигател на економскиот развој на Крушево

„Крушево да биде препознатлива туристичка дестинација со разнообразна понуда во текот на целата година и да биде посакувано место за живеење со развиен бизнис и рурален развој“,стои напишано како визија во Интегрираниот план за локален развој. Во фокусот на овој развој се туризмот, како еден од доминантните поттикнувачи на локалниот економски развој, привлекувањето нови инвестиции […]