fbpx

Tags : училишта Струмица

Се подобрува енергетската ефикасност во основни училишта во Струмица

Се подобрува енергетската ефикасност во основното училишта „Сандо Масев“ во Струмица и подрачните училишта во Раборци и Костурино, во коишто неделава започнаа активностите за замена на старите прозорци и врати со нови, информираат од Општина Струмица. Со новите прозорци побрзо и полесно ќе се затоплува просторот и значително ќе се намалат губитоците на топлина, а […]