fbpx

Tags : упис првачиња

Општина Струмица: Упис на првачиња ќе се врши во мај

Одделението за образование при општина Струмица, согласно Законот за основно образование ги известува родителите дека во месец мај ќе се врши упис на ученици во прво одделение за учебната 2022/2023 година во сите општински основни училишта. Во прво одделение на основното училиште родителот, односно старателот е должен да го запише детето кое до крајот на […]