fbpx

Tags : управување со отпад

Шукова: Мораме да соработуваме и секој од нас да биде

Размена на искуства и предизвици од имплементацијата на законите за посебни текови и управување со отпад, како и законот за проширена одговорност на производителот се главна тема на работилницата што во организација на Асоцијацијата за посебни текови на отпад при Стопанската комора на Северна Македонија, се одржува вчера и денес во Струмица, соопштија денеска од […]