fbpx

Tags : утре

Утре Еко акција „Чисти ридови за сите“

Во четирите општини од Струмичкиот регион, Струмица, Василево, Ново Село и Босилово, утре ќе се одржи еколошка акција „Чисти ридови за сите“. Акцијата почнува во 09:30 часот.

Од утре забраната за движење почнува од 21:00 часот, отворените

На денешната седница Владата ги прифати препораките на Комисијата за заразни болести и донесе измени и дополнувања на мерките за заштита и спречување на ширењето на КОВИД-19. Со овие измени и дополнувања од утре, 28 април (среда), забраната за движење на населението и на возила од јавен превоз на целата територија на државата, наместо од […]