fbpx

Tags : в.д.директор

НУЦК „Антон Панов“-Струмица засега останува со в.д. директор

И при повторната постапката за избор на директор на Националната установа Центар за култура „Антон Панов“ – Струмица, согласно одлуката на Управниот суд , се  потврди првичното Решение на Министерството за култура дека единствен кандидат кој повторно ги исполни сите услови на Јавниот оглас, е поранешниот директор Васил Бубев, соопштија денеска од Министерството за култура. […]