fbpx

Tags : вакцинација Струмица

Денеска почна масовната вакцинација на населението од струмичко

Утрово од 08:00 часот почна масовната вакцинација на населението од струмичко во регионалниот пункт во спортската сала во ООУ „Никола Вапцаров“. Како што беше претходно најавено барањето на општина Струмица и надлежните здравствени инстутуции беше прифатено од страна на Министерството за здравство и од денес граѓаните од струмичко можат да се вакцинираат тука. Како што […]