fbpx

Tags : Васил Тунев

Доктор Васил Тунев повторно на чело на струмичкиот Црвен крст

Денеска се одржа конститутивно-изборна седница на собранието на ОО Црвен крст Струмица.На седницата се избраа претседател, потпретседател, раководен одбор и финансиска комисија. Едногласно за претседател повторно е избран д-р Васил Тунев, а потпретседател д-р Татјана Тимова.