fbpx

Tags : вело град

Костадинов потпиша грант од 46 милиони денари за Струмица-паметен вело

Денеска потпишав договор за грант од Европската Унија со вредност од 749.210,70 евра односно 46.063.500 денари.Тригодишен проект кој Струмица ќе го направи Паметен Вело Град, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. Следуваат уште многу проекти од странски извори на финансирање, а со цел подобрување на секојдневието на граѓаните.Моите зборови не се само празни ветувања, напиша […]