fbpx

Tags : Вело Струмица

Почна првиот фестивал „Вело Струмица“ под мотото „Струмица.. и сé

-Со денешниот прв настан “Вело Сервис“ можам да го најавам официјалниот почеток на новиот фестивал “Вело Струмица“ кој е првиот фестивал посветен на сите љубители на велосипедите и велосипедизмот, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Во следните неколку дена Струмица ќе има причина да се гордее бидејќи, ваквиот тип на фестивали и проекти кои се […]