fbpx

Tags : видео надзор

Бочварски: Инвестираме 1 милион евра во нов видео надзор на

-Инвестиравме околу 1 милион евра за набавка и инсталација на нов видео надзор на сите гранични премини во државата за да постигнеме поефикасен транспорт и подобрување на работата на Царинската управа и Граничната полиција, истакна денеска министерот Бочварски од граничниот премин Дојран каде со директорот на Царинската управа Стефан Богоев извршија увид во новиот видео […]