fbpx

Tags : Вонреден конгрес

Изјава на Иницијативата за вонреден конгрес на ВМРО ДПМНЕ во

Денес Зоран Заев повторно е премиер.Зоран Заев кој беше критикуван дека го сменил името, дека дозволил двојазичност или дека склучил штетен договор со Бугарија, повторно ќе ја води владата, изјави Десанка Илиевска, член на ВМРО-ДПМНЕ од Струмица. -Зоран Заев кој беше критикуван дека не направил ништо за земјоделците и дека тоне во корупција, ќе има […]