fbpx

Tags : втор мандат

Градоначалникот Костадинов со доверба од граѓаните за втор мандат

На половина од првиот мандат, струмичани имаат доверба во градоначалникот Костадин Костадинов да му го доверат и вториот мандат, соопштија денеска од Општина Струмица. Тоа го покажало истражувањето на ТИМ Институтот од Скопје, според кое на прашањето дали сметате дека градоначалникот Костадин Костадинов заслужува или не заслужува повторно да биде избран, 52,5 проценти од испитаниците […]