fbpx

Tags : заменик градоначалник

Костадинов и заменик градоначалникот Паликарова во посета на Чешка

-Денеска заедно со советничката и заменик градоначалник на Струмица, Елена Паликарова, заедно со други колеги градоначалници го посетивме јавното претпријатие за градски транспорт во Храдце Кралове во Чешка, објави Костадинов. -Дискутиравме за менаџирањето со јавниот превоз, бенефитите од електричниот градски превоз.Како градоначалник силно ќе се залагам да Струмица биде прва општина во државата со целосно […]