fbpx

Tags : здравје

Трибина на СДСМ Струмица „Не чекај превенирај!Заедничка борба за женско

Вечерва во големата сала на НУЦК „Антон Панов“ во Струмица Општинската организација на СДСМ организираше трибина насловена како „Не чекај превенирај!Заедничка борба за женско и машко здравје“. На трибината говореа д-р Маја Манолева, заменик министер за здравство, д-р Венко Филипче, поранешен министер за здравство, д-р Сашо Дохчев, директор на Клиниката за урологија, д-р Викторија Јовановска, […]