fbpx

Tags : Зенит

Излезе од печат списанието „Зенит“

Излезе од печат списанието за наука, литература, култура и уметност „Зенит“ на Здружението „Иван Василевски“ од Струмица.Станува збор за двоброј посветен на Горан Стефановски. Во него се сместени последните необјавени записи на Горан Стефановски, необјавени или подзаборавени интервјуа со него, разговори со негови соработници, но и научни трудови за неговите драми. Освен овој специјален дел […]