fbpx

Tags : Жан Дрвошанов

Жан Дрвошанов кандидат за градоначалник на Струмица од ВМРО ДПМНЕ

На еден ден пред истекот на рокот за пријавување на кандидати за градоначалници до општинските изборни комисии, ВМРО ДПМНЕ одлучи за да го кандидира Жан Дрвошанов за градоначалник на Струмица на изборите кои ќе се одржат на 17 октомври. Дрвошанов е актуелен претседател на ОК ВМРО ДПМНЕ во Струмица и е сопственик на сметководствено биро. […]