fbpx

Tags : женско претприемништво

Формиран Локален совет за женско претприемништво

За прв пат во општина Струмица денеска во Домот на АРМ се формираше Локален совет за претприемништво на којшто присуствуваа жени претприемнички. На првата работна средба присуствуваше и градоначалникот Костадин Костадинов на кој унапредувањето на женското претприемништво му беше едно од ветувањата во предизборната кампања. -Верувам во потенцијалите на жените и нивниот претприемнички дух, но […]