fbpx

Tags : ЖФК „Тиверија“

Шампионките на ЖФК „Тиверија“ на прием кај градоначалникот Костадинов

Градоначалникот Костадин Костадинов, денеска, имаше средба со претставници на женскиот фудбалски клуб „Тиверија“ Струмица предводени од претседателката на клубот Александра Терзиски и директорот Илија Панов. На средбата разговараа за тековните активности на клубот, но и за плановите во годината што доаѓа.Девојките од ЖФК „Тиверија“ Струмица моментално се есенски шампионки и се наоѓаат на првото место […]