fbpx

Tags : животно дело

Горан Пандев добитник на наградата за животно дело на Општина

„Гранде Пандев“ ја доби наградата за животно дело на Општина Струмица за 2023 година за особен придонес во областа на спортот што се доделува по повод Денот на заштитниците на Струмица-Светите петнаесет Тивериополски свештеномаченици. Наградата на Горан Пандев му ја врачија градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов и претседателот на Советот, Марјан Даскаловски. Добитници на годишната […]