fbpx

Tags : Злате Стојановски

Стојановски:Да ги почитуваме правата на другите

Прес конференција на Златко Стојановски, кандидат за пратеник од СДСМ Почитувани граѓанки и граѓани Начинот на кој општеството гледа на попреченоста е еден од клучните показатели за тоа во какво општество живееме. Како одговорна партија, во изминатите 3 години, го трансформиравме системот за поддршка и пристапот до правата и услугите. Тоа се клучни мерки преку […]