fbpx

Tags : ѕвезда Горан Пандев

Повторно е поставена плочата со ѕвезда на Горан Пандев на

Плоштадот „Гоце Делчев“ од денеска повторно го краси ѕвездата на нашата фудбалска легенда, Горан Пандев, објави денеска градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски. На местото каде што беше украдена во ноември 2018 година, е поставена нова плоча со ѕвездата. Ѕвездата на Пандев беше поставена во 2010 година како симбол на освоената титула Европски и Светски шампион […]