fbpx

ВИДЕО: Горат дуќани во „Глобал“ во Струмица

 ВИДЕО: Горат дуќани во „Глобал“ во Струмица

Во моментот голем пожар ги зафати дуќаните во трговскиот центар „Глобал“ во Струмица.

Пожарникарите прават големи напори да го локализираат пожарот, но во моментот од пламените јазици се зафатени неколку дуќани, а пожарот се проширува и во внатрешноста и на погорните катови.

Повеќе информации во наредниот период.

Share via
Copy link