fbpx

Видео:Интензивно се гради новата детска градинка во Струмица

 Видео:Интензивно се гради новата детска градинка во Струмица

Градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски и претседателот на Советот на општината, Марјан Даскаловски денес извршија увид во градежните работи на новата детска градинка.

Share via
Copy link