fbpx

Во пресрет на верскиот празник Мала Богородица Комуналец изврши чистење и уредување на населеното место Просениково

 Во пресрет на верскиот празник Мала Богородица Комуналец изврши чистење и уредување на населеното место Просениково

ЈПКД „Комуналец“ Струмица со работна сила и механизација во пресрет на верскиот празник Мала Богородица изврши чистење и уредување и на населеното место Просениково.

Со генералното чистење на центарот на населеното место и неговите пристапни улици како и на локалние гробишта се вклучуваме во акцијата за почисти населени места напоменувајќи дека и самите граѓани треба совесно да го фрлат сметот исклучиво во кантите за отпадоци со би имале поубава почиста животна средина.

Share via
Copy link