fbpx

Затворање на Струмица опен фестивал со Дани, Александра и Васил

 Затворање на Струмица опен фестивал со Дани, Александра и Васил

Вечерва завршува дваесетдневната културно-уметничка, спортска и музичка манифестација Струмица ОПЕН фестивал. Фестивалот ќе биде затворен со концерт на Дани Димитровска и пријателите од 22:00 часот во градскиот парк кај Езерцето.

Дани ја паметиме како изведувачот кој го отвори првиот СОФ во 2012 година, но и по нејзините енергични настапи. Девет години потоа, во градскиот парк креираме една многу поинаква приказна на која учество ќе земат и специјални гости.

Вечерва, на сцената ќе и се приклучат нејзините колеги и пријатели Александра Јанева и Васил Гарванлиев.

Share via
Copy link