fbpx

Асфалтирана улицата „Јанко Цветинов“ во Струмица

 Асфалтирана улицата „Јанко Цветинов“ во Струмица

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска преку социјалните мрежи информираше дека на барање на граѓаните се асфалтира улицата „Јанко Цветинов“ во Струмица.

Share via
Copy link