fbpx

Костадинов: 20 талентирани ученици од основно образование во времетраење од 9 месеци ќе добиваат по 2.000 денари стипендија од општината

 Костадинов: 20 талентирани ученици од основно образование во времетраење од 9 месеци ќе добиваат по 2.000 денари стипендија од општината

Градоначалникот Костадин Костадинов на својот фејсбук профил објави дека 20 талентирани ученици од основно образование во времетраење од 9 месеци ќе добиваат по 2.000 денари стипендија од општината.

Share via
Copy link