fbpx

Црвен крст ќе почне со обуки за персонална асистенција и негуватели на стари лица

Општинската организација Црвен крст Струмица известува дека ќе започне со обуки за персонална асистенција и негуватели на стари лица и лица со попреченост.
За подетални информации заинтересираните можат да се обратат во просториите на Црвен крст Струмица секој работен ден од 08:00 до 15:00 часот или на телефонските броеви 071 205 168 и 075 670 075.

Share via
Copy link