fbpx

Десеттина поранешни фудбалери на ФК „Партизан“ од Белград во посета на градоначалникот Костадинов

 Десеттина поранешни фудбалери на ФК „Партизан“ од Белград во посета на градоначалникот Костадинов

Градоначалникот Костадинов денеска им посака добредојде во својот кабинет на десеттина поранешни фудбалери на ФК „Партизан“ од Белград и членови на управниот одбор на овој клуб.

Share via
Copy link