fbpx

Ели Панова: Сите заедно да ја започнеме обновата на Македонија

Обраќање на Ели Панова, кандидат за пратеник од коалицијата „Обнова за Македонија“

Ајде сите заедно да ја започнеме обновата на Македонија.
Да се обединиме околу Програмата на ВМРО-ДПМНЕ затоа што за нас дадениот збор е: гаранција за реализација. Сето она што сме го ветиле упорно и вредно ќе го реализираме. Зад нашиот ветен збор стои тим на професионалци, учени луѓе со големо искуство и пред се патриоти предводени од Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ господин Христијан Мицкоски – идниот Премиер на Македонија !

Драги браќа и сестри,
Ова се најважните избори за нашата Македонија. Од голема важност е за сите нас во деновите кои ни претстојат да не ја дадеме државата во рацете на некадарни луге. Се работи за нас и нашите деца. Потребна ни е масовна поддршка за да не бидеме уценети.

ОБНОВАТА ДОАЃА

Ајде сите заедно да ја започнеме обновата на Македонија. Да се обединиме околу Програмата на ВМРО-ДПМНЕ затоа што за нас дадениот збор е: гаранција за реализација. Сето она што сме го ветиле упорно и вредно ќе го реализираме. Зад нашиот ветен збор стои тим на професионалци, учени луѓе со големо искуство и пред се патриоти предводени од Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ господин Христијан Мицкоски – идниот Премиер на Македонија ! Драги браќа и сестри, Ова се најважните избори за нашата Македонија. Од голема важност е за сите нас во деновите кои ни претстојат да не ја дадеме државата во рацете на некадарни луге. Се работи за нас и нашите деца.Потребна ни е масовна поддршка за да не бидеме уценети.

Gepostet von Ели Панова am Mittwoch, 1. Juli 2020
Share via
Copy link