fbpx

Фото: Црвен крст донираше 60 перници за модуларната болница во Струмица

 Фото: Црвен крст донираше 60 перници за модуларната болница во Струмица

Општинската организација на Црвен крст Струмица од сопствени средства обезбеди и донираше 60 перници за потребите на модуларната болница во Струмица.

Share via
Copy link