fbpx

Градоначалникот на Василево во посета на општина Кресна, Бугарија

 Градоначалникот на Василево во посета на општина Кресна, Бугарија

-Во рамки на работната посета на Република Бугарија, остварив средба со градоначалникот на општина Кресна, Николај Георгиев. На средбата беше разговарано за актуелни теми, како и за продлабочување на соработката помеѓу двете општини. Беше разговарано и за размена на искуства во областа на образованието, објави градоначалникот на Василево, Славе Андонов.

Share via
Copy link