fbpx

Изгоре автомобил во Струмица

 Изгоре автомобил во Струмица

Денеска во 13:15 часот на улицата „Климент Охридски“ во Струмица изгоре автомобил марка „алфа ромео“, информираа од Територијалната професионална против пожарна единица на Струмица.

Во гаснењето учествувале четворица пожарникари со едно против пожарно возило.

Според информациите од струмичките пожарникари, возилото најверојатно се самозапалило и е целосно уништено.

Share via
Copy link