fbpx

Tags : изгоре автомобил

Синоќа изгоре автомобил во Струмица

Денеска во 02:15 часот, на улица „Васил Главинов“, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 4 пожарникари-спасители интервенираше на гасење на запалено патничко моторно возило. Пожарот бил во разгорена фаза при што е спречено негово ширење, а причинета е значителна материјална штета. Приодот до местото на пожарот бил значително отежнат поради паркираните автомобили на […]

Изгоре автомобил во Струмица

Денеска во 13:15 часот на улицата „Климент Охридски“ во Струмица изгоре автомобил марка „алфа ромео“, информираа од Територијалната професионална против пожарна единица на Струмица. Во гаснењето учествувале четворица пожарникари со едно против пожарно возило. Според информациите од струмичките пожарникари, возилото најверојатно се самозапалило и е целосно уништено.