fbpx

Костадинов: Основното училиште „Гоце Делчев“ во Вељуса станува енергетско ефикасно

 Костадинов: Основното училиште „Гоце Делчев“ во Вељуса станува енергетско ефикасно

Градоначалникот Костадин Костадинов денес сподели дека основното општинско училиште „Гоце Делчев“ од Вељуса станува енергетско ефикасно, врз основа на договорот за рехабилитација/реконструкција на училиштата за потребите на Министерството за образование и наука во вредност од 39.401.795,19 денари со вклучен ДДВ.

Share via
Copy link