fbpx

Костадинов: Започнуваме со изградба на фекална и атмосферска канализација во Градско Балдовци

 Костадинов: Започнуваме со изградба на фекална и атмосферска канализација во Градско Балдовци

Градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов денеска во Градско Балдовци го најави почетокот на работите за изградба на фекална и атмосферска канализација.

Share via
Copy link