fbpx

Костадинов се сретна со спортисти и спортски работници

Денес имав одличен состанок со спортистите и спортските работници од Струмица.
Разговаравме за предизвиците со кои тие се соочуваат и за тоа што нашата влада направила за нив.
Инвестираме силно во подобрување на спортската инфраструктура.
Градиме нова спортска сала во Струмица, во 2021 година ќе ја реконструираме и спортската сала парк.

Вкупно како локална и централна власт одвојуваме 40 милиони денари за нашите струмички клубови, објави кандидатот за пратеник на СДСМ на својот фејсбук профил.

Share via
Copy link