fbpx

Локализиран пожарот кај Фурка и Богданци

 Локализиран пожарот кај Фурка и Богданци

Пожарот кај село Фурка нема активно горење и е локализиран во 19:00, информираа утрово од Центарот за управување со кризи.

На терен се останати екипи на ДЗС, а другите се повлечени.Во текот на денот ќе се изврши контрола на опожарената површина за проверка на местата од каде што се уште има чад.

Share via
Copy link