fbpx

Струмица опен фестивал вечер продолжува со Street basket

 Струмица опен фестивал вечер продолжува со Street basket

Оваа недела Струмица Опен Фестивал 2022 продолжи во духот на спортот и рекреацијата. Синоќа на програмата беа шаховски турнир и board games.

Прекрасни настани во коишто учествуваа граѓани од сите генерации исполнети со натпреварувања, вредни награди и ваучери, добра забава и рекреација.

Вечерва на програмата е Street basket традиционално како и секоја година на Струмица Опен Фестивал.

Share via
Copy link