fbpx

Tags : Струмица опен фестивал 2022

Струмица опен фестивал-недела на музички концерти

Вечер со концертот на Летната школа за гитара започнува неделата на музички концерти во рамки на програмата Струмица Опен Фестивал 2022. -Оваа година со огромно задоволство најавуваме дека концертот ќе биде во соработка со НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ од Крушево кои ќе придонесат за уште по магична вечер за комплетно уживање во големите хитови на нашиот […]

Струмица опен фестивал вечер продолжува со Street basket

Оваа недела Струмица Опен Фестивал 2022 продолжи во духот на спортот и рекреацијата. Синоќа на програмата беа шаховски турнир и board games. Прекрасни настани во коишто учествуваа граѓани од сите генерации исполнети со натпреварувања, вредни награди и ваучери, добра забава и рекреација. Вечерва на програмата е Street basket традиционално како и секоја година на Струмица […]

Утре продолжува Струмица опен фестивал 2022

Утре 06.08 продолжуваме со Струмица Опен Фестивал 2022. Оваа, втора недела ќе биде  во духот на спортот и рекеацијата. Започнуваме со Баланс бајк – трка за најмалите на 06.08 (сабота) Во градскиот парк ќе се натпреваруваат најмладите струмичани од 2 до 7 години во повеќе категории. Да се развие спортски и натпреварувачки дух кај децата […]